Most Viewed

Aanbevolen

BOTANICALOILS Hair and Body Moisturizer
Voedt het haarzakje hetgeen de groei bevordert de jeuk vermindert en is vochtinbrengend voor de huid ...
€12,00
DeepFortifyingTreatment8OZ
Herstelt de sterkte porositeit en elasticiteit van het meest beschadigd haar ...
€18,40
NaturalPakketA8OZ-1eartikel
Natural Curl Cleanser (Sulfate-Free) 8OZ Natural Moisturizing Conditioner 8OZ en Natural Daily Moisturizing Lotion 8OZ ...
€38,00

Safarah Creations

 

Safarah Creations is gestart in november 2013 als een retail webshop in exotische sierkussens onder dezelfde naam en handgeprinte interieur stoffen . In 2015 zijn er haarproducten toegevoegd, hetgeen logisch is omdat ik uit de kapperswereld kom.

De interieur stoffen zijn van het merk Design Team. Dit Zuid Afrikaans merk is eigentijds, actueel en vormen de basis van de collectie. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit en uniciteit van het ontwerp en in het contact blijven met wereldwijde trends en design. Bent u binnenhuisarchitect, interieurstylist,makelaar, stoffeerder, redacteur of heeft u een woonwinkel en bent u opzoek naar aparte stoffen dan bent u op het juiste adres. Wij voeren slechts een beperkte selectie, maar de gehele collectie is vooruit te bestellen. De levertijd 7- 8 weken.

 De mogelijkheid bestaat ook om uw favoriete design aan te passen naar uw wenskleur.

Wij verkopen particulier en B2B. De minimale afname van de stoffen is 1 M.

Voor informatie; stoffen@safarahcreations.com

Voor de haarproducten is gekozen voor Design essentials , omdat dit merk een  breed assortimetnt heeft  en voor elk wat wils. De producten zijn niet vettig en daarom ook voor Europees haar te gebruiken. Naast de gewone verzorgende lijn hebben wij ook de DE Natural en Coco monoi lijn voor dorstig haar. Voor haaradvies kunt u bellen 0650485153.

24/7 Klanten Service

Neem gerust contact met ons op